0

Vergroot je huis met een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping kan handig zijn als je een stuk van je tuin wat meer bij je huis wil betrekken, of als je graag in de tuin zit, maar dan wel droog! Ook is een overkapping een slimme aanschaf als je je tuin een beetje binnen zou willen halen. Maar het kan natuurlijk ook gewoon je huis vergroten. Uitbreiding van je woongenot. Je trekt er toch snel bijvoorbeeld 15 m2 bij, als je een aluminium constructie van 3 meter lang en 5 meter breed zou aanschaffen. Bedenk wel dat je, om lekker met z’n vieren te zitten, minimaal 10 m2 nodig hebt.

Welke terrasoverkapping?

Aluminium terrasoverkappingEr is nogal wat keuze op het gebied van terrasoverkappingen en in materiaalkeuze. Er zijn houten en aluminium overkappingen verkrijgbaar. Hout is gevoelig voor weersinvloeden en heeft behoorlijk wat aandacht nodig betreffende het onderhoud.

De voordelen van een aluminium terrasoverkapping zijn natuurlijk dat deze onderhoudsarm is; niet geschilderd hoeft te worden; een moderne uitstraling heeft en van nature een stijve constructie heeft. Aluminium is licht en toch sterk. Duurzaam en corrosiebestendig. Bovendien kan het in allerlei kleuren worden uitgevoerd. Het dak is vaak van een soort kunststof, meestal polycarbonaat, wat erg op glas lijkt, maar lichter en minder breukgevoelig is en dus minder risico met zich mee brengt.

Een Weinor terrasoverkapping!

Een Weinor terrasoverkapping heeft deze voordelen, want ze zijn vervaardigd van een sterk aluminium. Bovendien kunnen deze in allerlei uitvoeringen op maat voor je gemaakt worden. Je kunt dus alle kanten op, vast aan je huis, vrij in de tuin, als prieel of in een hoek. Met Weinor terrasoverkappingen breng je zekerheid en veiligheid in je tuin.

Bij storm en onweer hoef je niet ongerust te zijn en met een tevreden gevoel kun je blijven genieten van je uitgebreide woongenot. Lekker lang met je vrienden nagenieten in je nieuwe binnentuin van het heerlijke diner, heerlijk nog een glaasje wijn nemen op het overdekte terras op die zwoele zomeravond. Of zalig op een wintermiddag met elkaar genieten van een warme kop chocolademelk met slagroom onder je nieuwe terrasoverkapping.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

Laat reactie achter

Submit Comment

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.