0

Het veiligste huis

Wanneer u een mooi huis heeft wilt u hier in alle rust van kunnen genieten. U wilt zich thuis veilig voelen zonder dat u hier over na hoeft te denken. Dan is het verstandig om een alarmsysteem te laten plaatsen.

Systeem opgebouwd met losse onderdelen

Veel alarmsystemen zijn opgebouwd op een manier zodat deze eenvoudig uit te breiden zijn. Doorgaans begint u met een basispakket en kunt zelf elementen zoals sensoren, camera’s of afstandsbedieningen toevoegen. Uiteraard gaan de kosten dan iets omhoog maar u kunt het systeem wel zo compleet maken als u zelf wilt.

Meldkamer

Vaak is een alarmsysteem aangesloten op een meldkamer. Wanneer er een inbraak of poging tot inbraak in uw woning plaats vindt wordt u direct gebeld. Bent u niet in staat om op te nemen dan kunnen uw buren of een andere persoon gebeld worden. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld op vakantie bent. Daarnaast kan er ook iemand vanuit een beveiligingsbedrijf gaan kijken maar daar betaalt u meer voor. Indien noodzakelijk wordt uiteraard de politie ingeschakeld. Voor een aansluiting op een meldkamer betaalt u wel abonnementskosten. Als u echt een veilig gevoelt wilt, is dit het u wel waard.

Bediening met app

Tegenwoordig zijn veel alarmsystemen uitgerust met een app zodat u het systeem eenvoudig kunt bedienen via uw mobiele telefoon. Dit brengt enkele handige opties mee zoals onderstaande:

• Het eenvoudig in- en uitschakelen via een mobiele telefoon;
• Vanaf afstand camera beelden bekijken;
• Een compleet logboek van alle registraties;
• Video’s en foto’s eenvoudig terug kijken;
• Vaak ook lampen en andere apparaten bedienen met zelfde app.

Naast de app krijgt u ook een afstandsbediening bij het systeem waarmee u eenvoudig het systeem kunt bedienen wanneer u thuis bent. Echter in en om het huis is de app ook handig want ook vanuit de tuin is het systeem bijvoorbeeld handig te bedienen. Tegenwoordig zijn de apps bijna altijd beschikbaar voor iPhone en Android zodat bijna iedereen er mee uit de voeten kan.

Laat u adviseren

Wanneer u een alarmsysteem in uw woning wilt laten plaatsen is het verstandig om goed advies in te winnen. Door een maatwerk advies weet u namelijk precies wat benodigd is om uw woning goed te beveiligen. Er wordt rekening gehouden met de hoeveelheid ramen, deuren en wat voor spullen u in de diverse ruimtes heeft staan. Vaak krijgt u een vrijblijvend advies over sloten. Het plaatsen van het alarmsysteem is altijd inbegrepen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

Laat reactie achter

Submit Comment

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.