Reacties staat uit voor 3 criteria voor een goede aannemer

3 criteria voor een goede aannemer

Een goede aannemer is lastig te definiëren. Iedereen heeft zijn eigen eisen en wensen, en voor elk eisen- en wensenpakket is er weer een andere aannemer te vinden. Op elk potje past een dekseltje, zo luidt het bekende spreekwoord.

Maar toch zijn er enkele criteria waar een aannemer aan moet voldoen om te kunnen spreken van een goede aannemer.

1. Een goede aannemer is niet te duur

Een aannemer is vaak erg duur, maar hoe weet je of een aannemer niet te duur is? Je kunt daarvoor prijzen vergelijken. Dat kan op internet, bijvoorbeeld via Aanbouw kosten, maar ook door bij diverse aannemers offertes op te vragen, en die met elkaar te vergelijken.

2. Bij een goede aannemer voel je je prettig

Een goede aannemer dringt je niets op, probeert je niet te dwingen tot uitgaven en kostenposten die je helemaal niet wil, en een goede aannemer houdt vooral rekening met jouw of jullie eisen en wensen. Als je iets niet wil dan wil je dat niet, en als je iets op een bepaalde manier wil dan wil je dat gewoon zo. Een aannemer mag daar natuurlijk advies over geven, dat is juist goed, maar de eindregie hoort bij jou of jullie zelf te liggen.

3. Een goede aannemer levert kwalitatief goed werk af

Vraag bij het inschakelen van een aannemer altijd naar referenties. Je weet dan of de aannemer goed werk aflevert, en of je niet met een zogenaamde beunhaas te maken hebt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.