Reacties staat uit voor Dure huizen over het algemeen niet heel goed beveiligd

Dure huizen over het algemeen niet heel goed beveiligd

Veel mensen weten het al; waardevolle woningen zijn doorgaans niet bijster goed beveiligd tegen inbraken. Waar minder dure woningen voorzien zijn van allerhande beveiligingen tegen inbraak zijn deze bij een hoop duurdere woningen niet te vinden.

Preventie

Niet voor niets zijn we allemaal bekende met de oude volkswijsheid ‘voorkomen is beter dan genezen’. Het is een kleine moeite om een inbraak te voorkomen maar het kan ontzettend veel tijd, geld en stress kosten om de nasleep van een woninginbraak in goede banen te leiden. Preventieve maatregelen zorgen ervoor dat de kans op een inbraak veel kleiner wordt. Goede preventie voorkomt schade aan uw woning, eigendommen en voorkomt zorgen en ellende door vernielde of gestolen waardevolle spullen. Maar wat is preventie precies, en wat voor preventieve maatregelen zijn er allemaal? Preventieve maatregelen zijn maatregelen om te voorkomen dat er iets (zoals inbraak) gebeurt.

Verlichting

Een van de belangrijkste maatregelen die u kunt nemen tegen woninginbraken is het aanbrengen van voldoende verlichting. Zorg ervoor dat uw woning goed verlicht is, zowel van binnen als van buiten. Het zelfde geldt voor uw tuin. Verlicht uw tuinpad, verlicht uw achtertuin, verlicht uw vijver, alles kan helpen om criminelen van gedachte te doen veranderen.

Sloten

Verlichting alleen is natuurlijk lang niet genoeg om inbrekers af te schrikken. Een open deur is een uitnodiging om binnen te komen, zowel voor vrienden als voor dieven. Goede sloten zijn een onmisbaar onderdeel van een complete huisbeveiliging. Veel ouderwetse sloten zijn tegenwoordig binnen een halve minuut open te kraken, bij moderne sloten duurt dit veel en veel langer of is dit zelfs nagenoeg onmogelijk. Voor diverse moderne sloten kunt u terecht bij Slotenmakersbedrijf Utrecht. Een inbreker zal het niet zien zitten om talloze minuten lang bij uw deur te staan rommelen en zal uw goed beveiligde huis met plezier overslaan. Moderne sloten zijn voorzien van cilinders en andere snufjes die het een stuk lastiger maken om het slot te kraken.

Alarm

Als u over goede sloten en goede verlichting beschikt dan is het tijd voor de laatste stap: een anti-inbraakalarm. Een alarm werkt niet alleen om u, uw buurt en de politie te informeren bij een woninginbraak, een alarm heeft ook een afschrikkende werking. Een inbreker zal uw huis met alarm maar al te graag overslaan! Moderne alarmsystemen zijn voorzien van een communicatiesysteem dat er voor zorgt dat de politie of het beveiligingsbedrijf op de hoogte wordt gebracht van de inbraak. Als u uw alarmsysteem combineert met een beveiligingscamera zorgt u voor een zeer sterke moderne combinatie.

Al met al zorgen degelijke verlichting, aan anti-inbraakalarm en vooral goede sloten ervoor dat inbrekers niet eens de moeite willen nemen om te proberen uw woning binnen te komen. Deze maatregelen zorgen ervoor dat u en uw gezin met een gerust hart kunnen gaan slapen of op vakantie kunnen gaan. U moet er toch niet aan denken dat uw gezin iets overkomt of dat iemand met zijn vingers aan uw kostbare spullen komt?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.