Reacties staat uit voor Bespaar geld en energie met de zuinigste CV ketels

Bespaar geld en energie met de zuinigste CV ketels

De aanschaf van een CV-ketel is niet niks. Jarenlang heeft je vorige CV dienst gedaan en nu is het tijd voor een nieuwe ketel. De aanschaf van een nieuwe ketel kans soms lastig zijn, zeker als je niet weet wat alle termen inhouden en niet weet waar je op moet letten. Dit artikel geeft je een overzicht van de belangrijkste manieren om energie en geld te besparen met zuinige CV ketels. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen dan kun je contact opnemen met het Tilburgse loodgietersbedrijf dat hieronder genoemd wordt.

HR

Wanneer er gesproken wordt over een HR-ketel dan bedoelt en een ketel met hoog rendement bedoeld. Waar een gewone ketel de restwarmte niet gebruikt, gaat een HR-ketel er juist zeer efficiënt mee om. Door de restwarmte opnieuw te gebruiken voor volgende taken gaat er minder warmte verloren waardoor er op kosten bespaard kan worden. Alhoewel een HR-ketel misschien duurder is in de aanschaf zal dit type ketel zichzelf op lange termijn terugverdienen. Als je niet zeker weet of je met een HR- of een conventionele ketel te maken hebt dan is het raadzaam om je loodgieter te raadplegen. Kijk hieronder voor een Tilburge loodgieter.

Garantie en onderhoud

Als u wilt dat de zuinige ketel zichzelf op den duur terugverdient dan is het van belang om ook te letten op de garantie en het onderhoud van de ketel. Met een uitgebreide garantie en een onderhoudsabonnement zorgt u er voor dat u de onderhoudskosten in de hand houdt en dat de zuinige ketel zichzelf snel terugverdient. Het Tilburge bedrijf Loodgieters-tilburg.nl kan je helpen bij de aanschaf en het onderhouden van je CV-ketel. Daarnaast kunnen ze je alle exacte details over het energievoordeel van een HR-ketel vertellen.

Milieu

Ook niet onbelangrijk is het milieuaspect van uw ketel. We leven op een prachtige wereld en dat willen we graag zo houden. Voor uw eigen gemoedsrust en om de natuur te preserveren voor komende generaties is het van belang om energiezuinige apparaten te gebruiken. Zo verkleint u uw ecologische voetafdruk en vermindert u uw energiegebruik. Een bijkomend voordeel is dat een uw woning met een energiezuinige CV-ketel meer waard is. Iedereen let immers op de leeftijd en het type CV ketel bij de aanschaf van een nieuw huis. Mocht u ooit willen verhuizen zal u uw huis dus sneller kunnen verkopen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.