Reacties staat uit voor Steigerhouten buitenmeubelen

Steigerhouten buitenmeubelen

Steigerhouten buitenmeubelen blijven ongekend populair. De steigerhouten tuinmeubelen danken hun populariteit vooral aan de vormgeving en het lichtgewicht. Want wie geeft er nu niet de voorkeur aan lichte materialen en tuinbanken die vlot verplaatsbaar zijn. In veel gevallen worden steigerhouten tuinmeubelen tegenwoordig zelfs vaak voorzien van wieltjes met rem.

Steigerhout trend

Na de jarenlange populariteit van ‘hardhouten tuinmeubelen’, welke vaak na slechts één seizoen niet meer om aan te zien waren, zijn deze nu voorgoed ingeruild voor steigerhouten tuinmeubelen. Was de “Java-tuinlook” lang populair -denk hierbij aan hardhouten tuinmeubelen, bamboe struiken, Boedha beelden, hoog siergras en houten-vlonders- tegenwoordig is de Nederlandse tuin meer opgeschoven richting de ‘Ibiza-look’, te denken valt aan lounge meubelen van Steigerhout, voorzien van gekleurde kussen en andere kleurelementen in de tuin.

Welk houtsoort is Steigerhout?

Hoe duurzaam is Steigerhout nu eigenlijk en uit welke houtsoort bestaat Steigerhout? Kies je voor duurzaam dan kies je voor Steigerhout (ofwel: Vurenhout). Vurenhout is een houtsoort die een lange vezel bezit, waardoor deze uitermate goed geschikt is voor werkzaamheden in ‘de bouw’. Binnen de bouw wordt Vurenhout gebruikt als zijnde ‘Steigerhout’, letterlijk bestemd voor de opbouw van steigers, waar stoere werkers met hun materialen -door weer en wind- overheen lopen. Dergelijk materialen dienen niet alleen ‘weatherproof‘ te zijn, maar ook ‘shockproof‘. Steigerhout heeft zich hierin met glans en wimpel bewezen en fungeert nu veelal als Steigerhouten tuinmeubilair in vorm van tuinbanken en tafels. Ultra hip. Ultra eigentijds.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.