0

Tijdelijke opslag

Heeft u thuis geen ruimte meer? En dit terwijl u veel spullen niet meer gebruikt? Dan is tijdelijke opslag van uw spullen iets voor u. Mensen hebben steeds meer spullen in huis die ze eigenlijk niet gebruiken. Vele kinderspullen of denk eens aan vakantiespullen die u niet gebruikt, maar die vaak veel ruimte innemen. Het is verstandig om dit soort spullen een aparte plek te geven, extern, en ze weer terug te halen al u ze nodig heeft. Dit is precies wat wij bedoelen als wij spreken van tijdelijke opslagruimte. U heeft in een keer veel ruimte en heeft eigenlijk niets kwijt, maar gewoon tijdelijk opgeslagen op een externe locatie. Dit kan nu heel makkelijk en goedkoop.

Meer opslag ruimte

Nu kunt u opslag eigenlijk overal in Nederland huren. Meestal in vorm loodsen of containers waar u zelf uw spullen in kunt opslaan. Het vervoer van en naar de opslagfaciliteiten dient u zelf te regelen en maandelijks ontvangt u een factuur. Woont u in Heerhugowaard of de Rijp of zoekt u een opslagruimte daar in de buurt, dan heb ik wel een goed advies. Selfstore biedt opslagruimtes in deze twee locaties. U reserveert een BOX of komt gewoon op locatie om eerst de opslag ruimtes zelf te bekijken.

De opslag ruimte

Alle ruimtes zijn schoon, droog en worden verwarmd – zo blijven uw spullen altijd goed bewaart. Het is ook mogelijk om al vanaf 2 vierkante meter een opslagruimte te huren. Er zijn verschillende BOX maten van drie vierkante meter tot dertig vierkante meter. U kiest een storage box, reserveert het en wij sturen het naar u op. Het is ideaal voor bijvoorbeeld kleine ondernemers die wat extra ruimte kunnen gebruiken. Maar ook zeker voor particulieren die gewoon wat  meer ruimte in huis nodig hebben. Is uw garage al vol, helemaal geen ruimte meer in de kelder en op zolder, dan komt dit als geroepen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

Laat reactie achter

Submit Comment

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.