Reacties staat uit voor Huisnummering door middel van raamfolie

Huisnummering door middel van raamfolie

Veel eigentijdse woningen zijn voorzien van huisnummering door middel van raamfolie; een trend welke is overgewaaid vanuit het bedrijfsleven. We kennen allemaal wel de tandarts- of dokterspraktijk met duidelijk aangebrachte nummering, of winkelpanden die bedrijfslogo en openingstijden verwerken door gebruik te maken van raamfolie. Deze moderne toepassingen hebben hun weg inmiddels gevonden naar particuliere woningen en geven een woning een frisse, actuele look.

RaamfolieJe kunt de raamfolie met naam en huisnummer gewoon op maat laten maken bij een drukkerij. Het enige wat je hoeft te doen is de afmeting van het raam doorgeven, lettertype en tekst. Dit regel je simpelweg online. Zie je op tegen het aanbrengen van de folie, dan kun je er voor kiezen de drukker dit te laten bevestigen, maar in dat geval ben je wel aanzienlijk duurder uit. Raamfolie bevestigen hoeft niet ingewikkeld te zijn, zolang je de juiste methode hanteert. Het raam moet goed vochtig gemaakt worden, waarna je met trekker en microvezeldoek te werk gaat. Deze instructies tref je echter uitvoerig aan bij je bestelling.

Muurdecoratie

Niet alleen raamfolie is een regelrechte hit, ook stickers voor op de muur met fraaie teksten, zijn uitermate populair; zowel in de slaapkamer als in de woonkamer. Plaats een mooie muurtekst boven je bed, en de slaapkamer oogt ineens een stuk actueler en moderner. Ook kun je denken aan houtenborden met teksten, die het geweldig doen in de keuken, maar ook in de tuin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.