Reacties staat uit voor Handgemaakte blokhut chalets

Handgemaakte blokhut chalets

Het mooiste huis is in sommige gevallen een luxueus blokhut-chalet … Op vakantie in Oostenrijk, of in Scandinavië zien we de schoonheid van blokhut-woningen (in sommige gevallen luxe blokhut bungalows) in vol ornaat terug, en zouden stiekem ook wel een dergelijke charmante en luxe recreatiewoning willen bezitten. Deze wens is gemakkelijker realiseerbaar dan het lijkt. Een echte blokhutten fabrikant kan iedere blokhut volledig op maat maken, zoals het bedrijf Prima Blokhutten.

De kracht van blokhutten uit de eigen fabriek

Het grote verschil tussen het bedrijf Prima Blokhutten en overige blokhut leveranciers, is dat Prima Blokhutten daadwerkelijk uit de eigen fabriek in Roemenië zijn producten levert! Het familiebedrijf is inmiddels 10 jaar geleden neergestreken in Roemenië en heeft daar een druklopende blokhut fabriek opgestart met circa 20 medewerkers. Iedere blokhut wordt met de hand gemaakt en kan ook compleet op maat besteld worden. Tegenwoordig wordt de productie steeds meer toegespitst op dubbelwandige blokhutten. Doordat er dubbele wanden ontwikkeld worden, kunnen deze blokhutten als woning in gebruik worden genomen. Door de goed werkende isolatie is dit een volwaardige woning geworden. Ook dak en ramen worden geïsoleerd afgeleverd, door het gebruik van kunststof kozijnen en geïsoleerde daken zijn deze blokhut chalets als woning, of vakantiewoning in gebruik te nemen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.