0

Douchegordijn vervangen voor een douchecabine

Beter douchen met een douchecabine

Neem je liever een verfrissende douche dan een warm bad? Heb je nog steeds een onhandig douchegordijn hangen? Dan is nu het moment om dit vervangen voor een superieure douchecabine, zodat je lekkerder kunt gaan douchen!

Verbeter de uitstraling van je badkamer met een douchecabine

Niet alleen kun je beter douchen met een douchecel. Door je oude gordijn weg te gooien en een mooie, strakke cabine neer te zetten, krijgt je ervoor dat je badkamer ook een luxer aanzicht krijgt. Ook is het veel hygiënischer omdat er aan een gordijn veel vuil en bacteriën blijven plakken. Dus als je van een verfrissende douche houd, maar nog geen douchecabine hebt geplaatst, wordt het hoog tijd dat je daar eens over na gaat denken. De installatie is niet bijster moeilijk, eigenlijk ben je er in één middagje al mee klaar. Daarnaast vereist het onderhoud veel minder aandacht dan een gordijn die je elke keer weer moet wassen en vervangen. Er zitten dus heel veel voordelen verbonden aan het gebruik van een douchecel, waardoor het douchen veel comfortabeler wordt!

Verschillende vormen en modellen

Er is veel keus als het gaat over douchecabines. Je hebt ze in ronde of vierkante vorm, en je kunt ze met matglas of doorzichtig krijgen. Daarnaast zijn er uitvoeringen met klap, – of schuifdeuren. Neem dus op je gemak een kijkje naar de verschillende modellen, en kies er één uit die mooi zal staan in jouw badkamer. Houdt wel altijd rekening met de afmetingen, als je een kleine badkamer hebt wil je natuurlijk niet dat de cabine de halve badkamer opvult. Ook zijn er douchecabines met extra functies, zoals verwarming in de douchebak.

Veilig en duurzaam

Het scherm en de deur van een douchecabine zijn altijd gemaakt van beveiligd glas zodat het niet snel kan breken. Mocht dat toch gebeuren, dan is het zo gemaakt dat er geen scherven of scherpe randen ontstaan waar je jezelf aan kunt snijden. Verder is een douchecel erg duurzaam, het kan wel tientallen jaren mee gaan. Dit in tegenstelling tot een douchegordijn die je ongeveer één maal per jaar moet vervangen. Een cabine is dan in eerste instantie wel wat prijziger – de goedkoopste variant is zo rond de 300 euro – maar op de lange termijn bespaar je er dus geld mee.

Wil je dus comfortabeler kunnen douchen, schaf dan een douchecabine aan. Je badkamer zal er luxer en moderner uit komen te zien!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

Laat reactie achter

Submit Comment

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.