0

Meer comfort en zekerheid: kies voor rolluiken

Bij rolluiken denken de meeste mensen al gauw aan winkelpanden in de binnenstad. De functie van deze rolluiken is vooral het weren van inbrekers en het ziet er over het algemeen niet echt gezellig uit. Toch hebben rolluiken nog vele andere voordelen die ook voor de consument in een woonhuis interessant kunnen zijn. En met de mogelijkheden qua op- en inbouw en kleuren kunnen rolluiken uw huis zelfs een mooiere uitstraling geven.

Comfort

Door rolluiken voor uw ramen weert u in de zomer de zon in uw kamer, zonder van een zonnescherm gebruik te hoeven maken. Vooral voor panden met weinig ruimte buiten is dit een uitkomst, maar ook voor de kamers op de eerste verdieping. Op deze wijze blijft het in de ochtend veel langer aangenaam koel in huis. Naast zonwering zorgt een rolluik voor uw raam in de winter ook voor een besparing op de stookkosten. De kou vindt voornamelijk door de ramen een weg naar binnen. Rolluiken zorgen voor een goede isolatie, zodat het binnen aangenaam van temperatuur blijft, zowel in de zomer- als in de wintermaanden.

Zekerheid

Ook voor consumenten blijft het weren van inbrekers belangrijk. En rolluiken kunnen hier een belangrijke rol in spelen. Het is gebleken dat de meeste woninginbraken gelegenheidsinbraken zijn. Een inbreker wil graag zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn en zal dus voor de meest makkelijk toegankelijke woning kiezen. Indien uw woning beveiligd is met rolluiken, zal het de inbreker een stuk lastiger gemaakt worden.

Het oog wil ook wat

Echter de grijze met graffiti bespoten rolluiken in de binnenstad zien er niet aantrekkelijk uit. Gelukkig zijn er tegenwoordig rolluiken in verschillende kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kan een rolluik zelfs een aanwinst voor uw woning zijn vanuit esthetisch oogpunt en net de finishing touch geven die het nodig had. Daarbij kan er gekozen worden uit inbouwrolluiken. Deze rolluiken worden binnen de muren geplaatst. Hierdoor blijft de buitenmuur vrij van opbouw. Bij bestaande bouw is dit niet mogelijk. In dat geval kiest u voor opbouwrolluiken, ook wel voorzetrolluiken genoemd. Deze voorzetrolluiken zijn eenvoudig zelf te plaatsen. Door de vele kleuren waarin de rolluiken besteld kunnen worden kunt u altijd een bij uw woning passende variant kiezen.

Gratis Chronis tijdklok bij Somfy motor tot 30 november 2014!

Bestel voor 30 november 2014 minimaal 3 rolluiken met afstandbediening met Somfy Oximo RTS rolluikmotor en ontvang gratis een Chronis tijdklok! Met deze tijdklok kunt u eenvoudig instellen op welke tijden de rolluiken omhoog en omlaag moeten gaan.

Rolluiken online kopen

Op het internet heeft u ruime keuze in verschillende soorten rolluiken, in een groot aantal beschikbare kleuren. Kwaliteit staat altijd voorop, maar door online uw rolluiken te bestellen, bespaart u aanzienlijk op de kosten. Via de website creon-rolluiken.nl kiest u eenvoudig de door u gewenste rolluiken. Hierbij voert u simpelweg de maten in en u krijgt hierbij gelijk een prijsberekening. Ook de bestelling kunt u online doen, waarna de rolluiken binnen een paar weken bij u thuis worden geleverd. De eenvoudige handleiding zorgt ervoor dat u de rolluiken zelf kunt plaatsen. Zo geniet u binnenkort van meer comfort en zekerheid in huis!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

Laat reactie achter

Submit Comment

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.