0

Verhuizen? Of verbouwen?

Zeker in tijden van crisis is dat een veelbesproken dilemma. Moet je je huis verkopen? Of is het misschien verstandiger om toch te gaan verbouwen. Ruimtegebrek is de belangrijkste reden waarom mensen vaak willen gaan verhuizen. Maar als je meer ruimte kunt creëren met een uitbouw, is je probleem toch ook opgelost? Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om hun woning te verbouwen.

Bespaar veel geld op je verbouwing

Nu je van plan bent om je woning te gaan verbouwen, wil je natuurlijk dat dit zo voordelig mogelijk gebeurd. Het is verstandig om verschillende offertes met elkaar te vergelijken. Kies nooit de eerste de beste aannemer. Door te vergelijken kan je vele honderden euro’s besparen. Wil je een uitbouw voor je woning of ben je op zoek naar een stukadoor? Of liever toch een specialist voor een traprenovatie? Via de websites Traprenovatie.com, Stukadoors.com en Uitbouwkosten.nl kan je eenvoudig offertes vergelijken van verschillende specialisten in jouw regio. Zo betaal je nooit te veel geld voor je klus.

Besparen op arbeidskosten

Naast het vergelijken van offertes zijn er nu ook tijdelijke regelingen waardoor het voordeliger is om een verbouwing te laten verrichten. Zo betaal je tot juli 2015 geen 21 procent BTW voor arbeidskosten, maar slechts 6 procent. Afhankelijk van de klus bespaart dit al gauw vele honderden euro’s per opdracht.

Verbouwen loont!

Niet alleen zorgt een verbouwing ervoor dat je weer met veel plezier in je woning kan verblijven. Het zorgt er ook voor dat de waarde van je woning stijgt. Een goede verbouwing verhoogt de waarde van je woning. Hierdoor heb je meestal de kosten er uit bij een eventuele verkoop van de woning in de toekomst. Het is dus niet alleen fijn voor meer woongenot, maar een verbouwing kan ook gezien worden als een interessante investering.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

Laat reactie achter

Submit Comment

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.