Reacties staat uit voor Koop ik een kunststof dakkapel?

Koop ik een kunststof dakkapel?

Je kunt een dakkapel binnen 6 weken laten plaatsen, waardoor je relatief snel en goedkoop ruimte wint. De meeste mensen kiezen voor een kunststof dakkapel, maar wat houdt dat precies in en wat is het essentiële verschil tussen een kunststof en polyester dakkapel.

Kunststof dakkapelWanneer je een kunststof dakkapel koopt, dan koop je een dakkapel met een houten skelet, kunststof kozijn, kunststof beklede boeidelen en zijwanden en doorgaans EPDM dakbedekking. De naam kunststof dakkapel ligt lekker in de mond en doet denken aan een onderhoudsarme dakkapel, vandaar dat de meeste leveranciers die naam gebruiken. Geen enkele leveranciers verkoopt een houten dakkapel, afgewerkt met kunststof.

Verschil kunststof en polyester dakkapel?

In tegenstelling tot kunststof dakkapellen hebben polyester dakkapellen een kunststof skelet, dit skelet zorgt voor een zeer hoge isolatiewaarde, want het heeft geen naden en kieren. Nu kan je de vraag stellen, waarom neemt niet iedereen een polyester dakkapel als ze er hetzelfde uitzien, maar beter isoleren. Dat komt door de kosten die verbonden zijn aan een polyester dakkapel. De meeste dakkapelkopers willen niet 20 procent meer betalen voor een beter product. Daarnaast levert lang niet elke leverancier polyester dakkapellen.

Polyester dakkapel met dakpannen?

Een polyester dakkapel kan je alleen prefab laten plaatsen, maar net als kunststof dakkapellen met pannendaken zijn er ook polyester dakkapellen met pannendaken. Mocht je een polyester sleepdakkapel of nokverhoging willen laten plaatsen, dan is dat geen probleem voor een leverancier als Windak uit Bladel, ten zuiden van Eindhoven. Je kunt eveneens gebruik maken van een website als dakkapel-prijzen-vergelijken.nl, waar meerdere leveranciers tegen elkaar concurreren voor jouw handtekening.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.