Reacties staat uit voor Dakkapel aftimmeren of zolder verbouwen?

Dakkapel aftimmeren of zolder verbouwen?

Steeds meer mensen kiezen ervoor een dakkapel te plaatsen, ze winnen op een relatief goedkope manier ruimte en verhogen tegelijkertijd de woningwaarde. Toch zijn deze mensen na het plaatsen van dakkapel nog niet klaar met de zolder, want de zolder moet ook nog mooi worden afgewerkt aan de binnenkant. Ga je de zolder zelf aftimmeren of laat je dat over aan de dakkapel specialist. We zullen het in dit artikel op hetmooistehuis.nl hebben over het aftimmeren van dakkapellen, want hoe kan dat worden gedaan?

Ik wil alleen laten aftimmeren

Je kunt grofweg vier niveaus aanduiden van aftimmeren, we beginnen met het goedkoopste en eenvoudigste niveau, dat is niet isoleren, geen plaatwerk en een kale bedoeling. In de regel levert de dakkapel specialist de dakkapel geïsoleerd af en met plaatwerk, maar dit kan je ook weglaten en zelf doen. Hiermee bespaar je maximaal 250 euro. De meeste dakkapel specialisten leveren hun dakkapel af met isolatiemateriaal met een minimale dikte van 8 centimeter en met plaatmateriaal naar keuze als spaanplaat, MDF of gips.

Dakkapel aftimmerenMocht je niet helemaal twee linker hebben, maar het wel handig vinden dat de dakkapel specialist ook de nieuw aangebrachte balken wegwerkt en de lege ruimtes rondom de dakkapel, dan kan je dat laten doen voor prijzen die variëren van 500 tot 1.000 euro, dit hangt een beetje af van de materiaalkeuze en natuurlijk de omvang van de dakkapel. Dit is het derde niveau en kan nog op dezelfde dag worden uitgevoerd als het plaatsen van de dakkapel. De meeste mensen kiezen voor spaanplaat of gips, omdat deze materialen makkelijk zijn te behangen of stucen.

Ik wil een zolderverbouwing

Sommige mensen hebben geld in overvloede of hebben echt twee linker handen en kiezen voor een totale zolderverbouwing. Bij een zolderverbouwing worden niet alleen de ruimtes rondom de dakkapel mooi afgewerkt, maar kunnen ook schuifdeuren onder de dakkapel worden gemaakt, kunnen spotjes en elektriciteitsdozen worden aangebracht, kunnen wanden worden geplaatst met deuren en bij sommige dakkapel specialisten is zelfs stucwerk een serieuze mogelijkheid. Je kunt het zo bond maken als je zelf wilt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

© 3205 Het mooiste huis. All rights reserved.