0

Plafond opleuken? Fotoplafonds!

Nog een standaard systeemplafond in uw kantoor, praktijk of atelier? Zonde! Want het kan zoveel mooier, leuker en zelfs gezonder. Het Rotterdamse bedrijf Lumick levert daglichtplafonds en sinds kort ook custom-made fotoplafonds waarbij je zelf kan kiezen wat er aan je plafond siert. Deze laatste ontwikkeling lijkt ook bij de particulier thuis door te dringen.

Plafond plaat

Een plafondplaat kan worden gebruikt op het moment dat een plafond niet zo mooi meer is en het op een goedkope en degelijke manier netjes gemaakt moet worden. Een plafondplaat ertegenaan en klaar. Dit zie je in huizen maar veel meer in kantoren en bedrijfspanden. Gelukkig zijn er ook steeds mooie alternatieven op de markt. Met als laatste ontwikkeling de plafondplaten met LED verlichting en foto opdruk.

Fotoplafond

Lumick maakt deze technologie nu betaalbaar. Het bedrijf levert allerlei soorten fotoplafonds en sinds kort ook lichtbakken met foto voor aan de wand. Met drie soorten producten weet Lumick plafond om te toveren tot iets waardevols om naar te kijken. Ideaal voor huisartsen en tandartsen. “De patiënt vraagt er steeds vaker zelf om” aldus een huisarts die net over is op het wolkenplafond van Lumick. Uit onderzoek blijkt bovendien dat een daglichtplafond het herstel van een patiënt bevordert.

In België had een supermarkt de primeur; de eerste supermarkt met daglichtplafond. Goed voor de klant en dus voor de omzet.

Met Lumick Standaard wordt een daglicht ervaring voor een bijzonder lage prijs mogelijk. Lumick Care is een plafondoplossing speciaal gecreëerd voor de zorgsector. De Lumick Care panelen hebben een positieve invloed op de beleving en daardoor op het welzijn en de gezondheid van de mensen die in de ruimte verblijven. Lumick Photo Art is het nieuwste concept op het gebied van LED verlichting en kunst.

De Lumick fotopanelen kunnen zowel in het plafond als in of aan de wand gemonteerd worden. De standaardplaten zijn gemaakt voor in het systeemplafond waar het plaatsen een simpele handeling is. De bestaande saaie witte tegel wordt simpelweg verwisseld voor een Lumick paneel. Maatwerk is uiteraard mogelijk. Lumick maakt het!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

Laat reactie achter

Submit Comment

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.