0

Zomertrends voor je interieur

En dan is het zomaar opeens bijna zomer. Ben jij er al klaar voor? En is je woonkamer er al klaar voor? Wat zeg je? Is jouw woonkamer nog altijd in de wintermodus? Hoog tijd dan voor wat tips voor zomertrends in jouw interieur!

Ook al is het (bijna) zomer, in je woonkamer breng je nog altijd veel tijd door. Al was het maar omdat het weer ook in de zomer niet altijd meezit. Daarom doe je er goed aan een beetje van de zomer in je woonkamer te halen. Ga je deze zomer niet of maar kort op vakantie, dan is het nog belangrijker om iets aan de sfeer te doen. Dat hoeft trouwens niet veel te kosten. Met deze zomerse interieurtips heb je de juiste sfeer snel en voor weinig geld te pakken.

Natuurlijke tinten

Deze zomer zijn de natuurtinten en natuurmaterialen in je interieur weer helemaal in. Met een paar potten van steen of een natuurhouten tafel of een stronk hout in je kamer breng je deze trend al snel je huiskamer in. Steekt die oude stoel in die felle kleur daar een beetje vreemd bij af? Overweeg dan eens een nieuwe bekleding in een aardetint.

Zomerse accessoires

Laat dat oude, witte servies nu eens even in de kast staan en koop een paar losse borden in zomerse kleuren (of kies juist weer voor die natuurlijke tinten). Leg ook een paar zomerse accessoires zoals schelpen op tafel. Misschien heb je wel de mogelijkheid om wat speelzand op je terras of op je balkon uit te strooien. Zo maak je je eigen strand dicht bij huis!

Opruimen van de winterspullen

Kijk eens goed rond in je kamer. Waarschijnlijk kun je er wel wat opruimen. Die oude tijdschriften bijvoorbeeld. Of die winters aandoende kaarsen. Zet een paar nieuwe, frisse planten neer, vervang oude kaarsen voor nieuwe in zomerse tinten en zorg voor een opgeruimde woonkamer. Even laten doorluchten met de ramen open en je zult zien: dat voelt al veel lekkerder aan!

Wat zijn jouw eigen tips voor een zomers gevoel in huis?

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

Laat reactie achter

Submit Comment

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.