0

Tips voor een verhuizing

Hoewel vrijwel niemand er naar uitkijkt, verhuizen we toch gemiddeld 7 keer in ons leven. Nu blijft verhuizen een crime en kost het enorm veel tijd, om over een eventuele verbouwing nog maar te zwijgen. Toch zijn er enkele tips die u het verhuizen iets gemakkelijker kunnen maken.

Adres wijzigen

Gebruik de verhuisservice van PostNL. Zo simpel is het. Voor de kosten hoeft u het niet te laten en op deze manier heeft u nog een paar maanden om precies te zien wie uw oude adres nog gebruikt. Uiteraard moet u bij al uw contacten wel zelf uw adres nog wijzigen. Maar de verhuisservice van PostNL geeft u wat extra tijd. De kosten voor deze service zijn laag. Dit kan al voor 4 euro voor een maand.

Afval afvoeren

Een verhuizing levert afval op. Sommige spullen zullen niet worden meeverhuisd maar ook verpakkingsmateriaal en rommel die pas tijdens de verhuizing boven water komt. Een afvalcontainer volstaat vaak wat beter dan een vuilniszakken of een kliko. Zeker bedrijfsmatig is het huren van een afvalcontainer eigenlijk de enige manier. Maar ook voor particulieren is het aan te raden.

Tijdelijke opslag

Sommige spullen moeten wel verhuist worden maar krijgen geen plek in het nieuwe huis. Verkopen is geen optie maar tijdelijk opslaan wel. Bij tijdelijke opslag draait het om veiligheid en bereikbaarheid maar uiteraard ook om het comfort en het gemak van de service. Een mooi voorbeeld van opslag met comfort is PickupBox. Dit bedrijf biedt tijdelijke opslag aan maar onderscheidt zich door dit te combineren met het halen en brengen van uw spullen. U hoeft dus zelf geen busje (of ander vervoer) te regelen. Dit doet PickupBox voor u. Een het mooiste; ze zijn voordelig dan de concurrent.

Energie

Soms kan energie direct meeverhuist worden. Veel energieleveranciers kennen een verhuisservice en leveren gewoon in het Nederland waardoor u altijd uw huidige leverancier kan meenemen. Maar vaak is uw huidige contract te duur. Energie vergelijken kan u een forse besparing opleveren, iets wat in een tijd van verhuizing welkom is en u moet toch uw energiecontract wijzigen en administreren. Uit ervaring blijkt dat een verhuizing een goed tijdstip is om te veranderen van leverancier. Op sites als verandervanenergie.nl vindt u een overzicht van alle mogelijkheden.

Verhuizen blijft stressen maar hopelijk heb je met deze tips wat verlossing in een drukke periode.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

Laat reactie achter

Submit Comment

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.