0

Inbraakveiligheid van kunststof kozijnen

Je huis beveiligen tegen inbraak

Je huis beveiligen tegen inbraak, dat is iets waar veel mensen een oplossing voor zoeken. Een alarm, extra sloten, rolluiken, noem het maar op. Het zijn allemaal middelen die helpen om je huis te beveiligen tegen inbraak. Maar heb je al eens gedacht aan je raam beveiligen tegen inbraak?

Raam beveiligen tegen inbraak

Je raam beveiligen tegen inbraak is best makkelijk. Dubbelglas en rolluiken maken je raam al bijna inbraak proof. Wat veel mensen echt niet weten, is dat kunststof kozijnen ook veel voordelen bieden wanneer je je raam wil beveiligen tegen inbraak. Kunststof kozijnen hebben namelijk een zeer sterk stalen binnenwerk omdat zij zijn gemaakt van PVC. Bovendien hebben ze op meerdere punten vergrendeling. Wanneer het goed gedaan wordt, dan zijn ook het hang- en sluitwerk en de scharnieren en sloten inbraakveilig aangebracht. Een bedrijf dat inbraakveilige kunststof kozijnen kan plaatsen is bijvoorbeeld Jennissen Montage.

Tips tegen inbraak

Goed hang- en sluitwerk wordt voorzien van een keurmerk van de politie. Dit keurwerk wilt zeggen dat het kunststof kozijn professioneel en inbraakveilig is ingezet. Dit keurmerk wordt op de raam geplaatst en schrikt inbrekers af. Twijfels u over de veiligheid van uw huis tegen inbraak, dan kunt u op www.123inbraakcheck.nl testen hoe goed uw woning beveiligd is tegen inbraak. Trucs die tegenwoordig veel gebruikt worden zijn babbeltrucs en verzendingen per post. U wordt aangesproken met een verhaal dat u afleidt, en via vragen of terwijl u praat proberen indringers uw huis in te komen. Soms worden per post pakketjes verstuurd om te controleren of u thuis bent.

Andere voordelen van kunststof kozijnen

Dat kunststof kozijnen uw woning beveiligen tegen inbraak is niet het enige voordeel van kunststof kozijnen. Wilt u uw kozijnen vervangen en twijfelt u nog over welke kozijnen u wilt? Om u te helpen met uw beslissing hebben wij hieronder nogmaals alle voordelen van kunststof kozijnen op een rij gezet:

  • De levensduur van kunststof kozijnen loopt op tot wel 50 jaar;
  • Via www.ikwilramen.nl zijn uw kozijnen in verschillende kleuren verkrijgbaar;
  • Kunststof kozijnen kunnen iedere weeromstandigheid aan en blijven ook mooi bij warmte, vocht, sneeuw of regen;
  • Kunststof kozijnen werken isolerend. Dit houdt uw huis in de winter warm en in de zomer koel;
  • Kunststof kozijnen kunnen een keurmerk van de politie krijgen omdat zij goed bestand zijn tegen inbraak!

Nadelen kunststof kozijnen

Ieder voordeel heeft z’n nadeel wordt er wel eens gezegd. Kunststof kozijnen hebben uiteraard ook nadelen. Een nadeel is bijvoorbeeld dat ze qua uitstraling niet zo goed passen bij wat oudere, traditionele huizen. Verder moet je goed opletten wanneer je kunststof kozijnen gaat kopen, ze zijn namelijk niet allemaal van dezelfde kwaliteit!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

Laat reactie achter

Submit Comment

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.