Reacties staat uit voor Dakkapel met onzichtbare airco

Dakkapel met onzichtbare airco

Tot de belangrijkste argumenten voor het plaatsen van een dakkapel behoren licht- en ruimtewinst op de zolderverdieping. Toch hebben dakkapellen ook mindere eigenschappen, want in de zomermaanden kan de temperatuur op de zolder flink oplopen. Het is daarom niet onbelangrijk om nadenken over verkoeling op de zolder, bijvoorbeeld via de onzichtbare airco, de Minirooftop.

Waarom een Minirooftop?

Een airco is een echte verrijking voor een zowel een houten, polyester als kunststof dakkapel, zeker op warme zomerdagen. Een zeer hete zolder is namelijk niet echt comfortabel. De meeste airco’s zijn echter grote lompe systemen, die afbreuk doen aan de dakkapel, dat geldt niet voor de Minirooftop. Het is een zeer compacte, maar krachtige airco en een bijkomstig voordeel, hij is niet zichtbaar in het straatbeeld.

Niet alleen kan hij verkoelen, hij kan ook zorgen voor warmte en zelfs ontvochtigen. Daarnaast is een filter ingebouwd, waarmee de lucht kan worden gezuiverd en dat allemaal doet hij geluidsarm en energiezuinig.

Zelfinstallatie

De Minirooftop kan door iedereen zelf op de dakkapel worden geïnstalleerd, een speciale gecertificeerde monteur is absoluut niet nodig. Het enige dat nodig is, is een stopcontact waaraan de Minirooftop moet worden gekoppeld. Overigens hoeft de Minirooftop slechts eenmaal in de drie maanden te worden schoongemaakt. Nog niet overtuigd? Bekijk dan het onderstaande filmpje, waarop de Minirooftop op de dakkapel wordt geplaatst.

Voor meer informatie over dakkapellen, zoals de prijzen of andere accessoires kun je terecht op Dakkapelopmaat.nl.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.