0

Natuursteen om je keuken te vernieuwen

Wil je je keuken een nieuwe uitstraling geven? Dan hoeft er vaak niet verder te worden gegaan dan het vervangen van je aanrechtblad. Een nieuw granieten blad in je bestaande keuken zorgt al direct voor dit effect. Ook als je kiest voor een strak composieten blad, of het harde materiaal keramiek – een nieuw natuurstenen werkblad geeft elke keuken die splinternieuwe look. Wat je voorkeur qua materiaal en kleur ook is, het werkblad is het centrum van je keuken. Wanneer deze vernieuwd wordt straalt de gehele keuken dit uit.

Compleet nieuwe keuken verleden tijd

De tip is dan ook om niet direct een compleet nieuwe keuken aan te schaffen als deze verouderd is. Dit brengt veel kosten met zich mee, terwijl het in het merendeel van de gevallen niet nodig is: Een goede basis hoeft niet vervangen te worden. Dit scheelt duizenden euro’s en het eindresultaat is vrijwel hetzelfde. Om helemaal goedkoop uit te zijn kun je tegenwoordig aanrechtbladen via internet aanschaffen. Door middel van een online bedrijf gebruik te maken, bespaar je dus ook nog eens op de bladen zelf. Want doordat dit soort bedrijven vooral online opereren zijn er voor hen ook weinig kosten. Hierdoor kunnen de keukenbladen aan worden geboden aan de consument voor een veel lagere prijs dan winkels met showrooms en veel winkelpersoneel.

Verchillende soorten natuursteen voor elke stijl

De natuurstenen materialen die meestal beschikbaar zijn, zijn vier soorten. Er is graniet, wat organische accenten heeft die in deze steensoort voorkomen. Dit zorgt voor een natuurlijke sfeer. Daarnaast is er composiet, die is een populaire soort die vaak wordt gebruikt voor de moderne keukens. Terrazzo heeft Italiaanse roots, dit zijn unieke bladen waar zelfs tegeldeeltjes in worden verwerkt. Dit zijn ambachtelijk gemaakte werkbladen waar je een echte mediterraanse sfeer mee in je keuken haalt. En wanneer je voor een luxueuze, industriële stijl wil gaan dan is keramiek het materiaal wat zich hiervoor bij uitstek leent. Natuursteen is een brede term, en er is een soort voor elke stijl die je maar kan bedenken.

Aanrechtblad als spil in de keuken

Het is zeker de moeite waard  om eerst eens te denken aan een nieuw aanrechtblad in het geval je je keuken wil opknappen. Vooral in een periode waar men niet meer zoveel heeft te besteden is dit een perfecte oplossing. Pas deze methodes toe en je kan er alleen maar van profiteren in meerdere opzichten – niet alleen financieel, maar ook in afwerking en uitstraling van je keuken. Een must voor als je keuken jou centrum van activiteit is, als je een een kookfanaat bent of als je gewoon een prachtig interieur wil.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

Laat reactie achter

Submit Comment

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.