0

Dakkapel op maat?

Wil je een unieke dakkapel laten plaatsen? Kies dan voor een maatwerk dakkapel. Deze dakkapellen worden op maat gemaakt en dit zorgt voor veel keuzevrijheid. Lees hier meer over een maatwerk dakkapel.

Maatwerk

Als je op zoek bent naar een voordelige dakkapel kan je het beste kiezen voor een prefab model. Met een prefab dakkapel moet je je echter houden aan standaard maten en materialen. Dit betekent weinig keuzevrijheid. Wil je een unieke dakkapel laten maken of heb je een dak dat niet geschikt is voor een prefab dakkapel? Dan kan je het beste kiezen voor een maatwerk dakkapel. Bij een maatwerk dakkapel liggen de opties open en kan je de dakkapel van je dromen laten plaatsen.

Prijzen

De prijzen van een maatwerk dakkapel liggen hoger dan de prijzen van bijvoorbeeld een prefab dakkapel. Dit komt doordat je bij een maatwerk dakkapel niet gebonden bent aan standaard afmetingen en materialen. De dakkapel wordt eerst ontworpen en daarna in de fabriek of ter plaatse gebouwd en op je dak geplaatst. Ga voor een maatwerk dakkapel uit voor een prijs van ongeveer € 3.750 tot € 4.000 voor een dakkapel van 250 cm breed. De prijs is echter afhankelijk van de maten, materialen en extra opties en kan dus hoger of lager uitvallen.

Voordelen

Bij een dakkapel op maat heb je veel keuzevrijheid. Je kan dus kiezen tussen veel verschillende afmetingen, materialen en vormen voor je dakkapel. Dit is perfect voor het creëren van een unieke dakkapel. Kies bijvoorbeeld voor een dakkapel van zink of voor een dakkapel met halfrond dak. Ook als je dak niet geschikt is voor een prefab dakkapel, is een maatwerk dakkapel een goede oplossing. Hieronder vindt je wat inspiratie voor het laten plaatsen voor een dakkapel op maat.

Dakkapel maatwerkDakkapel maatwerk

Bouwvergunning

Voor sommige dakkapellen is een bouwvergunning vereist. Wil je een dakkapel op maat laten maken? Houd er dan rekening mee dat je hier wellicht een bouwvergunning voor nodig hebt. Een bouwvergunning kost gemiddeld tussen de € 200 en € 600. Er kan een tijd over de aanvraag heen gaan. Zorg er daarom voor dat je de bouwvergunning op tijd aanvraagt, zodat de aanvraag is afgerond wanneer je met de bouw wilt beginnen.

Prefab

Vind je een dakkapel op maat te duur? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor een prefab dakkapel. Een prefab dakkapel wordt vooraf in een fabriek gemaakt en kan in slechts 1 dag op je dak worden geplaatst. Bij een prefab dakkapel zit je gebonden aan standaard maten en materialen, maar door de efficiënte productie kan je profiteren van voordelige prijzen. De prijzen van een prefab dakkapel beginnen bij ongeveer € 3.250.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Categorie: Geen categorie

Deel dit bericht met andere.

Recent Posts

Laat reactie achter

Submit Comment

© 2018 Het mooiste huis. All rights reserved.